MINISTERUL  PUBLIC
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL
                           
TULCEA       
                

              Nr. 14/VIII-3/IP/2017  

27.03.2017

C O M U N I C A T
 

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus trimiterea în judecată la data de 24.03.2017, în stare de arest preventiv, a inculpatului GEAPAN SAMIR, domiciliat în or. Babadag, jud. Tulcea, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, furt calificat și ultraj, reținându-se în sarcina sa că la data de 16.08.2016, a atacat cu o coasă victima Dumitru Mircea, punându-i viața în primejdie, la data de 06.04.2016 a sustras bunuri în valoare de 1.900 de euro din posesia unei persoanei vătămate de cetățenie franceză, la data de 06.12.2015 l-a agresat fizic pe pădurarul Maxim Mitică din cadrul Ocolului Silvic Babadag, producându-i leziuni ce au necesitat îngriji medicale de 6 – 7 zile pentru vindecare și i-a distrus cauciucurile de la autoturismul personal în scop de răzbunare pentru felul în care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu și în noaptea de 05/06.02.2015,  a sustras, prin efracție, un cal din  locuința persoanei vătămate Sali Ibraim, domiciliat în or. Babadag, jud. Tulcea.

 

Facem precizarea  că punerea  în  mişcare a  acţiunii penale este o  etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, în nicio  situaţie, să înfrângă principiul  prezumţiei de nevinovăţie.

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TULCEA

 

 
     

 

  © Copyright 2006 PICCJ.

Acest site este optimizat pentru Internet Explorer 5.5/6