MINISTERUL  PUBLIC
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL
                           
TULCEA       
                

              Nr. 28/VIII-3/IP/2019  

25.09.2019

C O M U N I C A T

Compartimentul de Informare şi  Relaţii Publice  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 24.09.2019,  măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul  N.V, în vârstă de 46 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în seara zilei de 23.09.2019, în jurul orei 2100, inculpatul a înjunghiat-o cu un cuțit în zona abdominală pe T.M., fosta sa concubină, în vârstă de 44 de ani, în timp ce aceasta își desfășura activitatea de  bucătăreasă la o pensiune din localitatea Dunăvățu de Jos, com. Murighiol, jud. Tulcea, victima fiind transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

         La data de 25.09.2019,  s-a propus judecătorului de drepturi şi  libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă.
        

Facem precizarea  că punerea  în  mişcare a  acţiunii penale este o  etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, în nicio  situaţie, să înfrângă principiul  prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TULCEA

 

 
     

 

  © Copyright 2006 PICCJ.

Acest site este optimizat pentru Internet Explorer 5.5/6