MINISTERUL  PUBLIC
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL
                           
TULCEA       
                

              Nr. 32/VIII-3/IP/2019  

23.10.2019

C O M U N I C A T

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 22.10.2019, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a  inculpatului minor C.S.A., în vârstă de 17 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în seara zilei de 21.10.2019, în jurul orei 2200,  în timp ce se afla pe str. Curentului din or. Isaccea, jud. Tulcea, l-a înjunghiat  cu un cuțit în zona toracică pe minorul C.F., în vârstă de 17 de ani, în urma unui conflict anterior, victima fiind internată la  Spitalul  Judeţean de Urgenţă Galați.

La data de 23.10.2019, procurorul a propus  judecătorului de drepturi şi  libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea  prevenită  a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Facem precizarea  că punerea  în  mişcare a  acţiunii penale este o  etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, în nicio  situaţie, să înfrângă principiul  prezumţiei de nevinovăţie.

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TULCEA

 

 
     

 

  © Copyright 2006 PICCJ.

Acest site este optimizat pentru Internet Explorer 5.5/6